Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ


Οι γονείς του σχολείου μας ανταποκρίθηκαν και τα πρώτα τρόφιμα βρίσκονται στο σχολείο μας στο χώρο του κυλικείου. Μαζί και μια βαλίτσα με ρουχισμό που έφερε η κεφαλονίτισσα γιαγιά μιας μικρής μαθήτριας. Από την ίδια γιαγιά μάθαμε ότι κάθε προσφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρουχισμός και είδη που μπορούν να διευκολύνουν τη ζωή του ταλαιπωρημένου πληθυσμού του νησιού, είναι ευπρόσδεκτα.

Η συλλογή τροφίμων και όποιων άλλων ειδών θέλετε να προσφέρετε παρατείνεται και την άλλη εβδομάδα ώστε όσοι δεν είχαν ενημερωθεί και επιθυμούν, να μπορούν να συνεισφέρουν. Η συλλογή θα γίνεται από τα μέλη του Δ.Σ. τις καθημερινές 8:00 έως 8:30 και το Σάββατο 9:00 έως 12:00. Όσοι γονείς επιθυμούν να βοηθήσουν στη διαδικασία είναι ευπρόσδεκτοι.

Να σας ενημερώσουμε ότι η μεταφορά των ειδών δε θα γίνει από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών όπως είχαμε αρχικά αναφέρει. Κατόπιν πρότασης γονιού του σχολείου μας,η οποία έγινε δεκτή στη σημερινή γενική συνέλευση, η μεταφορά και η διανομή θα γίνει από το σύλλογο του Λυξουρίου  Κεφαλονιάς.

Να ευχαριστήσουμε το γειτονικό μας 144ο Δημοτικό Σχολείο για την άμεση ανταπόκριση και την προσφορά του. Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 144ου μας έφερε τα πρώτα τρόφιμα που συγκέντρωσαν. Και μας είπε ότι θα συνεχίσουν να συγκεντρώνουν. 

Να ευχαριστήσουμε και το 60ο Δημοτικό Σχολείο το οποίο επίσης άμεσα συγκέντρωσε τρόφιμα και αυτή την εβδομάδα θα τα μεταφέρουμε και αυτά στο σχολείο μας. 

Ευχαριστούμε όλους  τους γονείς και κηδεμόνες και των τριών σχολείων που μας τίμησαν με την προσφορά τους. Ευχόμαστε να συνεχίσουμε ακόμα καλύτερα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου